Over Wish Maps

Elke dag horen gemiddeld drie families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. De impact op het gezinsleven is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze kinderen tussen de 3 en 18 jaar een ervaring meegeven die ze sterker maakt. En kracht en vertrouwen geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen.

Met de Wish Maps kun je niet alleen makkelijk wensen vinden, maar je kunt er ook voor zorgen dat deze wensen uitkomen. Door een bijdrage te doen bijvoorbeeld, een actie op te starten of vrijwilliger te worden. En na je donatie blijf je ook nog eens op de hoogte van de wensvervulling.

Doe mee, help een kind in jouw omgeving! Vervul zijn of haar liefste wens, zodat het kind met kracht en vertrouwen de toekomst tegemoet gaat.

Om de privacy van de kinderen te waarborgen zijn gegevens zoals namen en postcodes geanonimiseerd. Hierdoor is het niet mogelijk om een wens te herleiden naar een woonadres. Hoe wij de privacy van website-bezoekers waarborgen leest u in ons privacy statement.